“Берое” с ново лице в интернет

STZAGORA.NEТ
Ръководството на ПФК „Берое”, в лицето на Съвета на директорите на клуба, както и екипът на Beroe Online, взеха съвместно решение за обединение на усилията за присъствието на „Берое” в интернет. В следващия месец двата сайта на „Берое”, които съществуват в момента – официалният уебсайт на клуба, както и Beroe Online, ще бъдат обединени в един – на нов адрес.

Освен това ще бъдат обединени усилията за присъствието на клуба в социалните мрежи, като ще бъдат създадени и мобилни приложения, чрез които феновете ще могат да следят любимия си тим.

Предвиждат се и още изненади за любителите на футбола в България, като „Берое” ще създаде и първата по рода си клубна интернет телевизия, която ще отразява всичко около любимия отбор.

Екипът, който до момента разработваше Beroe Online, ще се включи в разработката на новия проект съвместно с пресслужбата на „Берое”.

Той включва дългосрочна програма за развитие, като с течение на времето привържениците на старозагорския отбор ще станат свидетели на пълната интегрирана стратегия за присъствие на „Берое” във виртуалното пространство.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн