Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” в Стара Загора – със своя страница във “Фейсбук”

STZAGORA.NET
От 01.01.2013 г. връзка с Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” – Стара Загора може да бъде осъществена и чрез социалната мрежа “Фейсбук”, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. На стената на управлението във “Фейсбук” може да бъде открита актуална информация за случващото се в момента и съвети, които биха спасили както вас, така и имуществото Ви. За желаещите да станат доброволци в доброволните формирования за предотвратяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и за отстраняване на последиците от тях, е поместена необходимата информация.

За популяризиране професията на огнебореца и повишаване противопожарната култура на подрастващите на територията на област Стара Загора са създадени младежки противопожарни отряди “Млад огнеборец” и „Млад спасител”. За да станете част от тях, пишете на стената на ОУ ПБЗН – Стара Загора във “Фейсбук”.
*vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн