Хип-хопърите от “СТЗ Отбора” правят благотворително парти в събота в бар “Игълс”, но вече не искат и да чуят за Криско

STZAGORA.NET

Старозагорските хип-хопъри от “СТЗ Отбора” канят феновете си на благотворително парти тази събота (29 декември) в бар “Игълс” (срещу Здравната каса), съобщи мениджърът им Стоян Стоянов (на снимката – вдясно). С новата си проява, след благотворителния концерт на 16 декември, момчетата ще събират още пари за лечението на 16-годишния сливналия Миро.

Стоян Стоянов разкри нови факти около скандала с хип-хопъра Криско, който не излезе на сцената в Общинската спортна зала “Стара Загора” (до ДЗУ) преди 11 дни. Криско е пристигнал в Стара Загора, след като преди това му е било съобщено, че концертът ще е благотворителен. Въпреки това той си е поискал хонорара от 1500 лв., от които, по думите му, можел да остави 200-300 лв. за благотворителност. Организаторите са му обяснили, че не разполагат с толкова пари. От билети са събрали и са предали на болното момче малко над 500 лв., а залата са ползвали без такса. Подпомогналата концерта Община Стара Загора е заплатила част от разходите за отопление и осветление. Част от нужните за концерта средства момчетата от “СТЗ Отбора” са покрили със свои пари.

От Нова телевизия, които разказаха за случая в своя тема, са предали на Миро 1000 лв. от името на Криско, които той обяви в ефир, и са заснели предаването им.

В Стара Загора хип-хопърът обаче вече не е желан и няма да бъде канен, са категорични от “СТЗ Отбора”.
*

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн