“БУЛТЕКС 99″ ЕООД дари облекло и обувки на Дома за възрастни в с.Лясково

STZAGORA.NET

60 души, живеещи в Дома за възрастни с психични разстройства в село Лясково, получиха топли дрехи и обувки от лидера на пазара за производство и доставка на защитно и работно облекло – “БУЛТЕКС 99″ ЕООД.

Фирмата предостави на хората от Дома ватирани блузи и зимни обувки в необходимите размери. Дарението беше направено в село Лясково от Красимир Янакиев – Регионален мениджър.

„Бях много развълнувана, когато ме потърсиха от “БУЛТЕКС 99″, тъй като отдавна не бяхме получавали запитвания за дарение към дома в Лясково – сподели Даниела Димитрова, изпълнителен директор на Обществения дарителски фонд в Стара Загора. – Радвам се, че има фирми, които са толкова експедитивни и се отнасят отговорно към намеренията си да даряват.”

БУЛТЕКС 99 ЕООД (http://www.bultex99.com/) е лидер на българския пазар за производство и доставка на защитно и работно облекло.
*vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн