Веселин Маринов пя за казанлъчани под открито небе

STZAGORA.NET

Въпреки минусовите температури тази вечер в Града на розите, Веселин Маринов нито за миг не се поколеба да изнесе обещания на казанлъчани коледен концерт. На сцената, построена на площад „Севтополис” за неговия концерт, той излезе точно в 18.00 часа и напук на студа и прeхвърчащите снежинки, вдигна температурата на празничното настроение с ведрото си присъствие и наситени с емоционален заряд изпълнения.

Заедно със своя балет Веселин Маринов поздрави жителите на града, който нарече „нашия град”. От своя страна кметът на община Казанлък Галина Стоянова изненада певеца с красив букет и благодарност за огромното му желание да зарадва казанлъчани с прекрасните си песни в тази мразовита вечер.

Веселин Маринов прави коледни концерти във всички областни градове. В Казанлък любимецът на поколения българи дойде благодарение спонсорството на три фирми – „Арсенал” АД, „М+С Хидравлик” и „Индустриал партс”. Че казанлъчани го обичат и неговите песни се слушат от хора на различна възраст, доказа и присъствието им тази вечер на площад „Севтополис”. Напук на студа и вятъра, почитателите на Веселин Маринов изпълниха площада, пяха заедно с него и бурно го аплодираха.
*

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн