Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие първите зарядни станции за електромобили в града

STZAGORA.NET

Снимка http://vladimiryosifov.blogspot.com/

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров ще участва в официалното откриване на първите пет зарядни станции за електромобили в Стара Загора. Събитието ще се проведе на 17 декември (понеделник), 10.00 ч. на ъгъла на бул. „Руски“ и бул. „Цар Симеон Велики“. Ще присъстват и изпълнителният директор на “ФУЛЧАРДЖЪР” България АД Весела Шаранкова, Илия Левков – председател на УС на Индустриален клъстър „Електромобили”, Александрина Денева – управител на “Енерджиста” ООД, Стефан Заманов – член на УС на “EVN България Електроснабдяване” и др.

Електромобилите и двуколесните превозни средства паркират безплатно на всички паркинги, собственост на Община Стара Загора, и обособените зони за кратковременно паркиране – „Зелена зона”.

Правото на електромобилите да паркират безплатно се установява със стикер, залепен на предното стъкло на превозното средство. Стикерът се издава безплатно за едногодишен период от общината, след подаване на заявление от собственика, придружено от копие на регистрационните му документи.
*gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн