На 7 декември започват дежурствата на фирмите за зимна поддръжка и снегопочистване в Община Стара Загора

STZAGORA.NET
На 7 декември, със заповеди на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров, започват дежурствата на фирмите „Нелсен Чистота“ ООД и “Пи Ес Ай” АД за зимна поддръжка и снегопочистване в Община Стара Загора.

Денонощното дежурство на специализирана техника за зимно поддържане и снегопочистване на уличната пътна мрежа, тротоари и пешеходни зони в Стара Загора е в съответствие с подписания Договор за предоставяне на концесия от 26.06.1998 г. между община Стара Загора и „Нелсен Чистота” ООД и решение №-430/11.10.2012 год. на Общински съвет Стара Загора.

Дежурството се изпълнява в съответствие с Оперативния план за зимно поддържане и снегопочистване на Стара Загора през експлоатационния период на 2012-2013 год.

Зимното поддържане и снегопочистване на четвъртокласната пътна мрежа в Община Стара Загора се осъществява от фирма “Пи Ес Ай” АД. Денонощното дежурство се въвежда в съответствие с подписан с фирмата договор за поддръжка и снегопочистване на пътища с дължина 236 км.

Контрол по изпълнение на заповедите на кмета е възложен на зам.-кмета на Община Стара Загора Йордан Николов и началника на отдел „Опазване на обществения ред и управление при кризи” Валери Иванов.
*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн