Администрацията на старозагорското АБ “Изток” – в нова сграда

STZAGORA.NET

С тържествен водосвет, отслужен от отец Михаил от енорийския храм „Св. Въведение Богородично“ в Стара Загора, днес беше открито Административно бюро „Изток”, което се намира в нова сграда на ул. „Ангел Кънчев” № 70. Там се помещават изнесени работни места на отдел „Местни данъци и такси” и администрацията на АБ „Изток”.

В предишния общински мандат срещу отстъпено право на строеж като обезщетение общината е получила тези помещения, закупено е само оборудването за 20 хиляди лв., уточни преди откриването кметът Живко Тодоров.

В рамките на няколко години са променени битовите условия на всички изнесени работни места на общината, събиращи местни данъци и такса битови отпадъци. Надявам се това да бъде отчетено от данъкоплатците и да повишим събираемостта, добави главният финансист Цанка Ганева.

В сградата общината получава още три апартамента, които ще се използват за общински жилища, както и стая за работниците от чистотата, два гаража и помещение за инструменти и материали.

В официалното откриване и водосвета участваха още заместник-кметовете Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, секретарят на общината Цена Велкова и общински служители.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн