Четвърта сесия по йога на смеха и начало на семинар „Личностно развитие и финанси“ от “Различният поглед”

STZAGORA.NET

Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед” в Стара Загора проведе четвъртата сесия по йога на смеха – уникална концепция за здраве и релаксация на стреса. Занятията са вече периодични и се провеждат всяка сряда от 19.00 ч. в Къщата на архитекта на ул. “Сава Силов” 37.

Интересното този път бе, че след сесията беше поставено и началото на неформален семинар по темата „Личностно развитие и финанси“, който също ще се провежда на всеки две седмици. Водещата заниманията Теодора Николаева е сертифициран инструктор по йога на смеха и е преминала обучение по темата като част от проект „Синергия“ на Сдружение „Чудно“ София, през юли тази година.

Посетилите сесията по йога на смеха и последвалия семинар изразиха своето задоволство от инициативата и очакват с нетърпение следващите срещи. Към момента всички проведени занятия са безплатни. Организаторите съобщават, че по предложение на участниците от следващата сряда ще бъде поставена кутия за доброволни дарения.

Тенденцията към инициативи на Сдружението по темата “Личностно развитие и междукултурно многообразие” е в синхрон с програмните прожекции на „Документални филми с послание“ в кино „Различният Комсомол“ всеки вторник от 20:00 часа, които представят филми от цял свят. Входът също е с дарения. Някои от най-интересните заглавия и теми, излъчени досега, са „Едно“ – филм за единството между хората, „Даршан“ – за индийката Амма, прегърнала над 28 милиона души от цял свят, „2012-та – време за промяна“ – филм за теорията откъде сме и къде отиваме, „Един гигантски скок“ – мултикултурен музикален разказ за хората и света в техните глави.

Оше информация и снимки можете да намерите на интернет страницата на Сдружението – www.razlichniatpogled.org – както и във фейсбук – razlichniatpogled.
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн