Парк-молът в Стара Загора отбеляза своя четвърти рожден ден с концерт и много награди за гостите

STZAGORA.NET

Графа реже тортата

На 28 октомври Park Mall Стара Загора отпразнува своя четвърти рожден ден. В неделя тържеството започна още от обяд с луди забавления за малките посетители, които в продължение на 3 часа танцуваха, пяха, състезаваха се помежду си и в отбори и печелеха награди, осигурени от рожденика.

Програмата за по-големите продължи с много игри за публиката, в които се раздадоха награди на всички участници. За първи път в търговски център в Стара Загора се организира и така популярната в други държави игра Mall Hunt. В нея отборите получиха задачи, които трябваше да извършат за определено време, като например да донесат етикет за 50% намаление, хартиена торба за покупки и др. Победителите спечелиха ваучери за пазаруване на обща стойност 450 лв.

Малко по-късно следобяд Park Mall събра феновете на популярната българска музика, за да им подари едночасов концерт на едни от най-актуалните имена на българската поп и рап сцена- Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева. Те взривиха централния форум на мола с хитовете си , Дим да ме няма’, ‘Баш майсторската’, ‘Когато ти трябвам’. Изпълнителите останаха очаровани от старозагорската публика, която не ги остави да си тръгнат, без да ги извика на бис.

Освен че вдигнаха адреналина на публиката, певците се включиха и в изтеглянето на големите награди от томболата ‘Щастливите 4’- ваучери за пазаруване на стойност 444лв. и спа уикенди за двама.

Разбира се, партито приключи с почерпка за всички с вкусна торта и тематично декорирани петифури със зарчета, тъй като цялата кампанията за рождения ден на първия старозагорски мол мина под знака на късмета. Графа и чаровните дами от неговия екип бяха хората, които разрязаха първите парчета и пригласяха на публиката, докато тя поздравяваше рожденика с неколкократно изпълнение на ‘Happy birthday’.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн