Стара Загора ще бъде домакин на дамското приложно рали „Интерспиид” 2012

STZAGORA.NET
Стара Загора ще бъде домакин на дамското приложно рали „Интерспиид“, което се провежда с подкрепата на Община Стара Загора.

Дамско приложно рали „Интерспиид“ е пети кръг от националния шампионат и се организира за седми път от клуб “Интерспиид“ заедно с БФАС.

Състезанието включва минимум 5 задължителни упражнения, които трябва да изпълнят екипажите за най-кратко време. Шампион за 2012 година ще бъде екипажът, който събере най-много точки от всички кръгове.

Стартът ще бъде даден на площада пред община Стара Загора точно в 11.00 ч., с изпълнение на майсторско управление на автомобила. Преди това ще има демонстрации с картинги, програма и откриване. На същото място ще се изпълни и точна езда на автомобилите. След това пилотките ще изпълняват следващия елемент, като ще се движат по пътна книга. От 13.00 до 16.00 пред МОЛ Галерия ще бъде второто майсторско управление на автомобила и слалома, а награждаването ще бъде от 18.00 ч.

В дамското рали участват дамски екипажи от клубове в цялата страна.
*

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн