Калоян Дамянов и Дима Динкова са лидерите на партията на Кунева в Стара Загора

STZAGORA.NET
На разширено заседание Националният съвет на “Движение България на гражданите” одобри областните координатори, общински председатели и общински ръководства на 10 областни града, като и на София-област и Пловдив-област. Избрани са ръководствата на Движението в Бургас, Варна, Велико Търново, Пазарджик, Перник, Русе, Стара Загора, Сливен, Хасково и Ямбол.

В Стара Загора за областен координатор е одобрен Калоян Дамянов. Той е университетски преподавател, докторант в Тракийския университет. Председател е на Националната асоциация на ресурсните учители в България, която обединява над 900 работещи с деца със специални потребости в цялата страна. Има магистърска степен по „Интеркултурен и екологичен мениджмънт“ в Ca Foscari University – Италия. В момента е част от делегация от Източна Европа в САЩ, където участва по програма на Държавния департамент за застъпничество и активиране на общностите за гражданско участие.

Общински председател на партията става Дима Динкова. Тя е директор на Българо-френско дружество “Алианс Франсез” – Стара Загора. Преподавател по френски, преводач. През 1999 г. Франция я удостоява с ордена на Академичните палми за заслуги към френската култура.
*vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн