Децата и учениците ще се включат в празничната седмица на Стара Загора

STZAGORA.NET
Децата и учениците от учебните и детските заведения на Стара Загора ще се включат в отбелязването на Празника на града – 5 октомври. В 10.00 часа те ще участват в празничното шествие, което ще премине по централния булевард на града. В същия ден от 14.00 часа в Парк „Пети октомври” ще се състои Празничен младежки концерт.

По повод празника на Стара Загора на 2 октомври от 11.00 часа ще бъде открита ремонтираната зала по бадминтон в общинската спортна база „Берое”.

Проявите на подрастващите и младите хора включват и избора на Млад кмет на Млада Загора, който ще се проведе на 4 октомври от 19.30 часа в Младежкия дом.

Поетесата Леда Милева ще участва в премиерата на книгата „Любов и талант” на Пенка Касабова” на 3 октомври от 18.00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески”.

На 1 октомври от 10.00 часа в залата на Общински детски център – Стара Загора ще бъде открит новият учебен сезон 2012/2013.
-

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн