Старозагорските народни представители дариха 1000 лева на „Различният поглед”

STZAGORA.NET
Петимата народни представители на ПП ГЕРБ от старозагорски избирателен район Нели Калнева, Иван Колев, Пламен Русев, Емил Караниколов и Христо Чаушев направиха дарение от 1000 лева на СНЦ „ССИК Различният поглед” по повод петото юбилейно издание на Ежегодния младежки фестивал на изкуствата „Различният поглед”.

„Поздравявам организаторите на културното събитие, което дава възможността за досег на младите хора до съвременното изкуство и ги провокира да творят, и да изградят в себе си един по-широк поглед и възможности за постигане на житейските си цели” , каза Нели Калнева, по повод събитието.

Фестивалът ще се проведе от 19 до 23 септември и ще включва ден на аудио – визуалното изкуство в кино „Различният комсомол”, официално откриване и презентиране на Къща „Арх. Христо Димов“ – паметник на културата, както и фестивален уикенд, който ще се проведе в парк „Станционна градина”.
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн