Семинар събира предприемачите в Стара Загора

STZAGORA.NET
В Стара Загора утре ще се проведе семинар по проект “Интегрирана услуга за предприемачи в България”, финансиран от ОП “Развитие на човешките ресурси” и съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Проектът се изпълнява от Националната асоциация на общинските служители в България в партньорство със Сдружение на общини Горна Рибера – автономна област Валенсия, Испания.

Регионален партньор на проекта е Търговско-промишлената палата в Стара Загора.

Семинарът ще се проведе на 21 август 2012 г., вторник, от 14,30 до 16,30 часа в залата на Бюрото по труда в Стара Загора.

Основните цели и дейности на проекта ще бъдат представени от ръководителя му Валентин Лазаров.

Представяне на опита в Испания за насърчаване на предприемачеството ще бъде направено от представителя на ТПП – Стара Загора Мануела Гуджева, експерт международно сътрудничество.

Представяне на дейността на Областния информационен център в Стара Загора и на Програмите на ЕС в България за насърчаване на заетостта и предприемачеството ще направи управителят на центъра Петя Ацинова.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн