Казанлък ще се рекламира на Световния туристически панаир JATA в Токио

STZAGORA.NET
„Изграждане основите за нова култура на пътуване“ – това е мотото на Световния туристически панаир JATA в Япония тази есен, на който община Казанлък ще бъде представена с Фестивала на розата, изкуствата и традициите.

За целта на японски език е подготвена атрактивна презентационна брошура, която представя празниците и туристическите ресурси в Града на розите.

JATA World Travel Fair – Токио е най-голямото международно туристическо изложение в Япония, предназначение както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша. През миналата година на него са участвали почти хиляда изложители от 144 страни и региони, а посетителите са били 111 000 посетители, от които 40 000 професионалисти в туризма.

България тази есен ще се представи в Токио с информационен щанд, на който да промотира най-атрактивните си дестинации, сред които и Казанлък.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн