Задържаха двама пласьори и купувач на дрога

STZAGORA.NET
На 14 август на територията, обслужвана от Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция, при която непосредствено след закупуване на наркотични вещества (марихуана), осъществено на ул. «Княз Борис» пред дом № 95, са задържани 22-годишният Ж.Р. и 21-годишният М.М., и двамата от Стара Загора.

При извършения личен обиск в Ж.Р. е намерено и иззето найлоново топче с тегло около 0,84 грама, съдържащо суха зелена тревиста маса (канабис).

Ж.Р. и М.М. са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В продължение на операцията в заведение «Пети етаж», разположено на ул. «Княз Борис» пред дом № 95, ет. 5, е задържан 23-годишният П.В. от Стара Загора, като на масата в заведението, на която седял старозагорецът, е намерена и иззета саморъчно свита цигара с канабис. При извършения личен обиск на П.В. са намерени и иззети найлонов плик, съдържащ 29 дози с малки топчета канабис с общо тегло около 11,60 грама, както и бяло прахообразно вещество, свито в хартия, с тегло около 0,20 грама (амфетамин). И двете намерените вещества са били предназначени за разпространение.

П.В. е задържан за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство. Работата по изясняване и доказване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.
*gerb

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн