„Берое“ с трета победа на лагера в Словения

STZAGORA.NET
Два гола с глава на Елио Мартинс донесоха победата с 2:1 на „Берое” над ОФК ”Белград” в контролна среща. Първият удар към вратата на сърбите беше в 17–та минута, когато Елио Мартинс стреля от 30-тина метра, но топката мина над напречната греда. Три минути по-късно съдията отсъди дузпа за сърбите, която вратарят на старозагорци Тодор Скорчев отрази, но при добавката Драган Богавац откри резултата. Веднага след гола на ОФК „Белград“, момчетата на Ивко Ганчев се хвърлиха в атака. Секунди преди последния съдийски сигнал за първата част „Берое“ успя да стигне до изравнителен гол. Здравко Илиев напредна от дясно и центрира към Мартинс, който засече топката с глава и тя влезе в сръбската врата.

През второто полувреме старши-треньорът старозагорския тим направи 4 смени. От игра излезе Веселин Пенев, който беше заменен от Деудоне Овона, Давид Каядо отстъпи мястото си на Иван Горанов, Антонио Ливраменто замени Алберто Лузейро, а на вратата Теодор Скорчев беше сменен от Кирил Акалски. В 48–та минута Мартинс преодоля защитата отдясно и подаде на Иван Горанов, който се размина с топката пред вратата. В 75-та минута Елиаш Да Силва изведе Мартинс, който остана сам срещу вратаря, но пропусна да отбележи. Две минути по-късно Ивко Ганчев направи и пета смяна за беройци – Мартин Райнов се появи на терена на мястото на Елиаш Да Силва. Десет минути преди края на двубоя Стефан Велев центрира отново към Мартинс, той се извиси над противниковата защита и с глава заби топката за втори път в мрежата на ОФК ”Белград”.

Това бе четвъртата контролна среща на беройци, които имат 3 победи и една загуба на втория подготвителен лагер в Словения.
*gerb

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн