Утре: Семинар на производители на зелена енергия с участници от България, Италия, Германия, Австрия и Словакия

STZAGORA.NET
Работна среща-семинар на тема „Предприятия за производство на зелена енергия (GBE FACTORY) ще открие утре от 14.00 ч. областният управител Недялко Недялков в конферентната зала на Областна администрация.

Семинарът се провежда в рамките на международния проект GBE Factory за предприятия, произвеждащи зелена енергия, който е финансиран по програма Интелигентна енергия – Европа на Европейската комисия.

В проекта участват организации от България, Италия, Германия, Австрия и Словакия. Дейностите са насочени към насърчаване и развитие на инициативи, които да стимулират организации и фирми да използват ВЕИ в индустриални и търговски сгради, системи и обекти, като целта е създаване на предприятия, които произвеждат и/или използват зелена енергия.

Лектори ще бъдат Димитър Баев – експерт към БСК, Николай Вангелов – прокурист на Ерато Холдниг и Олег Стоилов – председател на ТПП Стара Загора.

За участие в работната среща са поканени представители на бизнеса от област Стара Загора, както и представители на общински администрации.

Организатори на събитието са Областна управа – Стара Загора, Българска стопанска камара – Съюз на българския бизнес, Търговско–промишлена палата и Стопанската камара в Стара Загора.
*enl

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн