Царицата на Долината на розите Милиана Танчева ще представи България на международната младежка среща в Китай

STZAGORA.NET

Отличничката от СОУ “Васил Левски” в Карлово, чиято мечта е да се занимава с фармация, тази пролет не само стана Царица на розите в родния си град, но и спечели короната в конкурса на Казанлък „Царица на Долината на розите”.

С наградата, осигурена от Българо-китайската търговско промишлена палата, Милиана Танчева сега ще се срещне с културата, традициите и постиженията на „азиатския тигър” и ще отпразнува 16-ия си рожден ден с приятели от цял свят.

В международното издание на The 8th Shangai international Youth interactive friendship Camp – 8-ия Интернационален младежки лагер за приятелство и сътрудничество, ще се включат 60 младежи от различни страни, за да се запознаят със китайската традиционна култура, ритуали, фолклор, със съвременните постижения на урбанистиката, икономиката и науката. Милиана е единствената българка в срещата, организирана от „Шанхайска народна асоциация за приятелство с чужди страни” в партньорство с Шанхайското правителство /В Китай отделните провинции имат правителства/.

Целта на международното събитие е да насърчава контактите между младите хора от различни държави и да се представя икономически, технологичен, научен и културен прогрес на Шанхай, допринасяйки за разбирателството и световния мир.
*enl

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн