Активно гласуване отчете СДС в областта

STZAGORA.NET

Любка Иванова

Към 17 часа днес беше приключило гласуването за председател на СДС в Братя Даскалови, Мъглиж, Гълъбово и Раднево, съобщи областният координатор Любка Иванова. До 20 часа продължи изборният ден.

Георги Ранов

“Доволен съм от активността, не бих казал, че е по-ниска от миналата неделя, нека да отчетем, че горещините накараха доста хора да изчакат”, каза председателят на общинската организация на СДС в Стара Загора Георги Ранов. След 17 часа се очакваше до клуба да дойдат и хора, които не са посмели да излязат в жегата.

Днес сините трябваше да избират председател между двама лекари – народния представител Ваньо Шарков и кмета на Карлово Емил Кабаиванов. На първия тур на 8 юли СДС в област Стара Загора предпочете отпадналия от надпреварата Иван Сотиров. За резултатите от вчерашното гласуване ще ви информираме в следващия брой на “Старозагорски новини”. (СН)
*enl

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн