С писмо кметът Живко Тодоров изиска от детските градини да не изкарват децата в принудителна лятна ваканция

STZAGORA.NET

Живко Тодоров

Във връзка със зачистилите сигнали и оплаквания в община Стара Загора от страна на родители, чиито деца посещават детска градина, кметът Живко Тодоров изпрати писмо до всички директори на детски заведения в общината, в което се казва:

„За пореден път се налага ръководството на Община Стара Загора да убеждава Вас и родителите на децата на нашия град, че през летните месеци не трябва да има принудителна ваканция за детските градини. Продължава недоволството на родители от упражняван натиск от учители и служители в детските градини, които „убеждават” родителите да отглеждат децата си през летните месеци и те да не посещават детска градина. Такива действия са недопустими. Работният режим на детските заведения е 52 седмици, непрекъснат през цялата година.

За цялостната организация през летния период отговорността е на директора на детското заведение.

Заявяваме категорично, че няма да допуснем действия от Ваша страна или от страна на Ваши служители, които не са регламентирани и уронват авторитета на Общината.”

Директорите са длъжни да поставят текста на писмото на видно място в детските градини и да го сведат до знанието на всички родители и персонала.
*

бутони за социални мрежи

1 коментар on “С писмо кметът Живко Тодоров изиска от детските градини да не изкарват децата в принудителна лятна ваканция”

  • Анонимен wrote on 8 юли, 2012, 10:14

    Tova se otnasia za Obshtina Pleven nai veche


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн