Спукана гума на “Пежо” обърна друга кола по покрив на магистралата

STZAGORA.NET
На 22.06.т.г. около 17.55 ч. по автомагистрала «Тракия» в платното от Пловдив за Стара Загора по време на движение се пука задната дясна гума на лек автомобил “Пежо 306″ със софийска регистрация, управляван от 31-годишния К.П. от София, в резултат на което водачът започва да губи контрол над автомобила и осъществява контакт с изпреварващия го лек автомобил “БМВ 740 Д” със софийска регистрация, управляван от 49-годишния С.А. от с. Драгиново, община Велинград, обл. Пазарджик.

От съприкосновението двата автомобила се удрят в лявата преградна мантинела, като автомобилът «БМВ» напуска платното за движение, удря се в отводнителна канавка и предпазна мрежа, преобръща се и пада по таван на около 20 метра от пътното платно. От удара возещата се на предната дясна седалка – Б.А., 47-годишна, от с. Драгиново (съпруга на водача) получава контузия на главата, а съпругът й – контузия на гръдния кош. Пострадалите са откарани в МБАЛ «Д-р Стоян Киркович» – Стара Загора, като са оставени за лечение без опасност за живота.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн