Офисът на НАП В Стара Загора – с гъвкаво работно време

STZAGORA.NET
От юни офисът на НАП в Стара Загора работи с клиенти сутрин от 8.00 ч. вечер до 19.00 ч. без прекъсване. Удълженото работно време ще се спазва до края на пилотния проект за въвеждане на работно време с променливи граници в държавната администрация.

По новите правила Офисът за обслужване отваря врати сутрин от 8.00 ч. и приключва в 19.00 ч. Твърдото работно време на служителите е от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа, при задължителна продължителност на работния ден от 8 часа.

Всеки служител на НАП, чийто работен ден е с променливи граници, попълва ежедневно отчет в електронен формат. Същият се проверява и съпоставя с данните от системата за контрол на достъп до сградата.

От местната данъчна администрация се надяват, че новото работно време ще бъде по удобно за гражданите и фирмите и ще удовлетвори изискванията им. От друга страна гъвкавото работно време дава възможност на служителите да планират ефективно заетостта и натовареността си, ведно с неотложните си ангажименти.
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн