Синдикатите в МБАЛ “Киркович” чакат министър Десислава Атанасова на спешна среща

STZAGORA.NET

Персоналът на МБАЛ “Киркович” в Стара Загора е силно разтревожен от обявената в дневния ред на насроченото за 20 юни 2012 г. Общо събрание на акционерите на болницата точка за обединение с Университетска болница. По този повод синдикалните организации в болницата в лицето на водачите си д-р Атанас Бадов (КНСБ) и д-р Петър Ялъмов (КТ “Подкрепа”) са подписали и изпратили писмо до министъра на здравеопазването г-жа Десислава Атанасова. Това стана ясно днес по време на мълчаливия протест от 13 до 13.30 часа на около 200 лекари и медицински работници пред сградата на болницата.

“Любезно ще изчакаме Вашия отговор до 28.05.2012 г. Ако отново не получим такъв и тази точка не бъде премахната от дневния ред, ще го приемем за нежелание да бъдем изслушани като потърпевша страна и незабавно ще предприемем всички разрешени от закона синдикални действия – митинги, шествия, блокиране на пътища, за да защитим правата на работещите в МБАЛ”, се казва в писмото.
*vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн