Играй и спечели с Ариана и Stzagora.net

STZAGORA.NET
Ариана, най-продаваната бира от 2009 г. у нас, дава възможност на всички футболни почитатели от Стара Загора и региона да участват в игра с въпроси и отговори за футболния турнир Ариана Аматьорска Лига, който се провежда в града. Играта „Играй и спечели с Ариана и Stzagora.net” ще се проведе от 28 май до 1 юни включително.

Играта „Играй и спечели с Ариана и Stzagora.net” дава възможност да докажеш своите познания за аматьорския футболен турнир на Ариана в Стара Загора. За първенец на града се състезават 97 отбора. Състезанието се провежда в 2 етапа в 2 поредни уикенда (18-20 май квалификации и 01-03 юни групова фаза и финал). Докато отговаряш на всекидневните въпроси за турнира, имаш възможност да спечелиш и вълнуващи награди.

Период на играта:
От 28 май до 24.00 часа на 1 юни.

Какво да направя:
Отговори вярно на въпроса, който ще бъде задаван всеки ден в продължение на 5 дни в настоящата интернет страница (https://stzagora.net). Изпрати своя отговор на e-mail адрес ariana@publicis-consultants.bg. За да отговориш вярно на въпросите, посети сайта http://football.ariana.bg/. Изпращайки своя отговор, участваш в томбола за наградите на Ариана.

Условия за участие:
Всеки фен на футбола, навършил 18 години, може да участва в играта „Играй и спечели с Ариана и Stzagora.net”. Минимален брой отговори за участие: поне един верен отговор (за периода на играта). Участниците с пет верни отговора имат по-голям шанс за награда.
Право на регистрация и участие в класирането за наградите имат единствено лица, навършили пълнолетие.

Награди:
Стек с 6 бири Ариана ще спечелят 5 участници, включили се с поне един верен отговор за периода на играта. Всички победители ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 4 юни в страницата https://stzagora.net/. Наградите могат да бъдат получени от печелившите лица срещу представяне датата на раждане (за да се гарантира, че спечелилите са над 18 години), в периода 05-11 юни на адрес бул.”Митрополит Методи Кусев” 37 (западна страна, партер, тел.0879 450 214), гр. Стара Загора, редакцията на информационния сайт Stzagora.net.

Регистрация
Изпрати имейл с отговор на поне един от петте въпроса с вярно предоставени данни (две имена, имейл адрес, години, телефон) на ariana@publicis-consultants.bg

ОЧАКВАЙТЕ ВЪПРОСИТЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК, 28 МАЙ 2012 г.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн