Новият зам.-областен управител на Стара Загора е казанлъчанинът Петко Карагитлиев

STZAGORA.NET

Петко Карагитлиев

Петко Карагитлиев е новият заместник-областен управител на област Стара Загора. Той е назначен от днес, 17 май, със заповед на министър-председателя на Република България.

С неговото назначение се продължава традицията община Казанлък да има сериозно лоби в Областна администрация Стара Загора. Настоящият кмет на община Казанлък Галина Стоянова бе заместник-областен управител на Старозагорска област, преди да спечели кметския мандат на местните избори през 2011 г.

Петко Карагитлиев е общински съветник в ОбС-Казанлък втори мандат. Той е основател на младежката организация на ГЕРБ в общината. Има висше образование, специалност икономика и маркетинг. Управител е на „Конко” ООД.

Новият зам.-областен управител е роден на 07.05.1978 г., учил е „Архитектура и строителство” в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Лубор Байер” – Стара Загора, а през 2007-2011 година – в Бургаския свободен университет – икономика. Живее и работи в Казанлък.
*gerb

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн