БСП – Стара Загора си избра ръководство

STZAGORA.NET
Деветчленно Изпълнително бюро избра на първото си заседание Общинският съвет на БСП в Стара Загора. Освен председателя Илия Златев, който ще отговаря за местната и коалиционната политика, в него влизат Георги Георгиев, Валя Бонева, Иван Кралев, Анжелина Велчева, Илка Петкова, Румен Димитров и Делян Маджаров. Георги Георгиев е избран за зам.-председател, чийто ресор ще бъде партийната дейност, а Анжелина Велчева – за секретар по медийната политика.

„Смятам, че ръководството ще работи оперативно и стегнато. Ще разчитаме на амбициите и креативните идеи на младото попълнение, както и на опита, знанията и професионализма на колегите от средното поколение. Първото заседание беше конструктивно, без губене на време в излишни спорове и обяснения, смятам, че това е добър знак”, коментира председателят на ОбС.

Според него е необходимо да се работи за възстановяване на доверието на партийните членове, които по различни причини са се дистанцирали в последните години, за ревизия и укрепване на структурите, за преодоляване на вглеждането в себе си и за отваряне на партията към обществото.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн