Дискусия за проблемите на младежта с наркотиците в кампанията „За да има утре” на Община Стара Загора

STZAGORA.NET
На 14 май (понеделник) от 16.00 часа в Превантивно–информационния център по зависимости към Община Стара Загора ще се проведе дискусия на тема „Полезните действия и знания, които сме научили от проведения конкурс. Какви трудности сме срещнали? Какво ни е необходимо още да знаем за зависимостите?”. Дискусията е във връзка с провеждането на кампанията „За да има утре”, организирана от Общинския съвет по наркотични вещества. Информация за нея и обявения конкурс за есе на тема „Как ще помогна на приятел, който има проблем с наркотиците” ще намерите на сайта на Община Стара Загора.

В дискусията ще участват специалисти в областта на зависимостите, които ще могат да отговорят на всички отправени им въпроси. В края на събитието ще се обявят най-добрите есета, които ще бъдат публикувани в списание „Арка”, както и в други печатни издания. С презентация ще вземат участие и ученици от Второ основно училище. Доброволци от Педагогически факултет към Тракийски университет в Стара Загора ще представят есетата на всички участници в кампанията „За да има утре”.
*vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн