Младежкият общински съвет на гости в общината

STZAGORA.NET

Представители на Младежки общински съвет Стара Загора, заедно с младия кмет Калина Петкова, се срещнаха с председателя на Общинския съвет Емил Христов, заместник-кмета Иванка Сотирова и общинските съветници Николай Диков и Пламен Йорданов.

Представителите на МОС получиха официална покана да присъстват на редовното заседание на общинския съвет, което ще се проведе на 31 май. За да придобият ясна представа за дейността и работата на общинските съветници, как работят и как вземат решения, те бяха поканени да присъстват на председателски съвет и на заседание на комисията по образование, наука, защита правата и интересите на децата и младежите.

Желанието на Емил Христов и Иванка Сотирова е младежите да вземат отношение по обсъждане на важните за тях въпроси, цели и задачи. Да споделят какво биха искали да се случва в града ни, от какво имат нужда техните връстници, да се виждат по-често, да правят общи културни и спортни мероприятия. С това да дадат добър пример на съучениците си, като ги канят да се включват заедно с тях в различни инициативи, да бъдат активни и амбициозни млади хора.
*enl

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн