Връзка между поколенията в ПГЕ „Джон Атанасов”

STZAGORA.NET
На 27 април от 11:30 часа в сградата на Професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов” ще бъде проведено събитие в рамките на 2012 Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарност между поколенията.

Събитието се организира по инициатива на Европейски информационен център “Европа директно” – Стара Загора. То е част от предвидените от Европейската комисия кампании, отбелязващи тематичната година.

ПГЕ „Джон Атанасов” ще вземе участие в проекта generations@school или „поколенията в училище”. В рамките на този проект училищата организират срещи между ученици и възрастни хора, на които ще се обсъжда по какъв начин да се обединят сили за постигане на взаиморазбирателство между млади и стари.

Така учениците от ПГЕ „Джон Атанасов” ще научат бивши свои учители да работят с компютър, а те от своя страна ще разкажат историята на професионалната гимназия.

Участниците ще публикуват снимки, житейски истории и впечатления на сайта на проекта.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн