Регионалният клуб “Здраве и безопасност” – с презентация и фотоизложба на 26 април

STZAGORA.NET
По повод на Световния ден на безопасността и здравето при работа – 28 април, Регионалният клуб “Здраве и безопасност” в Стара Загора организира следните мероприятия, на които ви кани да присъствате:

На 26 април в 11,00 часа във фоайето на Община Стара Загора ще бъде направена презентация на клуба пред журналисти и граждани чрез експозиция под надслов “Достойният труд е безопасният труд”.

Ще бъде организирана фотоизложба, представяща най-добрите практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд, прилагани от водещи фирми в региона.

Клуб “Здраве и безопасност” – Стара Загора е доброволна формация с нестопанска цел на специалисти в областта на здравословните и безопасни условия на труд на обществени институции и фирми от Старозагорския регион. Клубът е създаден на 19 ноември 2008 г. Той е част от националната мрежа на Клубовете по здраве и безопасност. Организацията предоставя систематизирана информация по всички новости в областта на законодателството и добрите практики от България и Европа.
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн