Стара Загора е домакин на Държавното първенство по тенис на маса

STZAGORA.NET
60 състезатели от 14 спортни клуба участват в Държавното първенство по тенис на маса – квалификация за “Б” група, което се провежда в Стара Загора днес и утре (21 и 22 април).

Организатор е Спортен клуб „КТМ Торнадо” с подкрепата на Община Стара Загора, Министерството на физическото възпитание и спорта и Българската федерация по тенис на маса.

Турнирът, който се провежда в Ученическата спортна школа до IX ОУ „Веселин Ханчев”, бе открит от кмета Живко Тодоров, който сподели, че тренира тенис на маса от близо година и половина. “От нас се изисква да положим необходимите усилия и да ви осигурим добра спортна база, за да се развива този спорт в Стара Загора и клубовете да постигат високи спортни постижения. Пожелавам успех на всички и нека най-добрият победи”, каза градоначалникът.

Веднага след откриването на първенството кметът посети физкултурния салон на IX ОУ, който се нуждае от основен ремонт. Ще бъде направено всичко възможно спортното съоръжение още през тази година да придобие вид, подходящ за нормално провеждане на часовете по физическо възпитание и на тренировки по различни видове спорт.
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн