На 21 април в ЦДГ „Светулка” ще засадят дърво като символ на бъдещето

STZAGORA.NET

На 21 април, ден преди Международния ден на Земята, децата и персоналът на ЦДГ „Светулка”, както и представители на Регионалния инспекторат по образованието, ще засадят дърво от вида „Пауловния” в двора на детската градина като символ на бъдещето. Така те се присъединяват към инициативата на Министерството на околната среда и водите, на Министерството на земеделието и горите и в. „24 часа”, които на 21 април ще засадят 100 горички в 21 български града, сред които и Стара Загора.

През учебната 2011/2012г. ЦДГ №7 „Светулка” работи с много енергия, вдъхновение и творчески ентусиазъм в Националната кампания „Участвам и променям” на тема „Здравословно хранене”.

Планираните дейности се проведоха под различни форми – изложби, развлечения, състезания, работа с родителите и групови занимания. Всички инициативи бяха документирани със снимков материал и популяризирани в сайта на детската градина www.cdg7svetulka.dir.bg и сред родителската общност.

РИО – Стара Загора отличи работата на ЦДГ №7 „Светулка” като оригинална, ефективна, запомняща се и включваща най-голям брой деца и възрастни.
*

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн