Клиенти вилняха в приемни на КАТ и мобилен оператор

STZAGORA.NET
Състав на Старозагорски районен съд наложи 100 лв. глоба на 53-годишния Д.В. от Стара Загора за това, че 10 януари т.г. около 12.00 ч. в офис на мобилен оператор, разположен на старозагорската улица «Княз Борис» №108, е извършил непристойна проява, изразяваща се във викове, крясъци на висок тон и оскърбително отношение към служителка на офиса, като я заплашвал с уволнение и й нанесъл два удара в областта на главата с рекламна брошура, съобщиха от полицията.

Също със 100 лева е глобен от съда и 38-годишният С.Г. от с. Помощник, община Гълъбово, за това, че на 19 март т.г. около 16.20 ч. в Стара Загора на ул. «Промишлена» №2, в административната сграда на сектор «Пътна полиция» (залата за регистрация на пътни превозни средства) крещял, ругаел и псувал, като използвал неприлични изрази към служителката на гише № 1. С.Г. ударил с юмрук гишето, разделящо работното място на служителката от гражданите.
*

бутони за споделяне

1 коментар on “Клиенти вилняха в приемни на КАТ и мобилен оператор”

  • Анонимен wrote on 30 март, 2012, 15:42

    правилно….


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн