Хванаха двама от Мините да изнасят служебно дизелово гориво в багажа си след смяна

STZAGORA.NET
На 28 март около 08.20 ч. в с. Медникарово служители от Районно управление «Полиция» – Гълъбово са извършили проверка на 43-годишния П.П. от Тополовград непосредственото след слизането му от служебния превоз на «Мини Марица–изток» ЕАД след края на работната смяна. Установено е, съобщиха от полицията, че П.П. изнася 11 литра индикирано дизелово гориво, собственост на предприятието, където работи като багерист.

При проверка на 40-годишния П.П. от Стара Загора, работещ като механик в «Мини Марица–изток» ЕАД, е установено, че в раницата си пренася 5,5 литра индикирано дизелово гориво, собственост на предприятието. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Гълъбово.
*

сподели бутон

4 коментари on “Хванаха двама от Мините да изнасят служебно дизелово гориво в багажа си след смяна”

  • TooN wrote on 29 март, 2012, 17:16

    Кокошкари… Поне да бяха крали с тонове гориво, че да има смисъл, ако ги хванат – сега за някакви литърчета са си “плюли” на спокойствието и заплатата в Мините!!!

  • stefan wrote on 10 април, 2012, 17:57

    ми 20 години всеки ден по 11 кг =?

  • Людмила Динева wrote on 11 април, 2012, 13:59

    Малки им заплатите что-то.

  • Людмила Динева wrote on 11 април, 2012, 14:02

    Лакомо дупе, сега ритна менчето, от което пиеше вода.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн