Спортен празник организира Ресурсният център заедно с Жени ГЕРБ и фитнес зала „Сити”

STZAGORA.NET

Във фитнес център „Сити”, по инициатива на Ресурсен център, съвместно с женската организация на ПП „ГЕРБ” – Стара Загора, вчера се проведе спортен празник под надслов „Заедно и в спорта”.

Домакин на събитието бе фитнес център “СИТИ”, който предостави зала и фитнес инструктор на децата.

В празника взеха участие група ученици със специални потребности и техните родители. За децата бяха организирани забавни игри с награди, както и опознаване на фитнес уредите в залата.

Директорът на Ресурсен център Калоян Дамянов откри спортното събитие и запозна децата с регламента на игрите. С приветствие към всички се включи и Диана Колева, член на Жени ГЕРБ.

Щафетата пое инструкторът Николай Бакърджиев, който поговори с децата за нуждата от спорта и показа някои от своите умения като майстор по бойни изкуства.

След това той покани всички във фитнес залата, за да ги запознае с предназначението на всеки един уред.

Членове от Жени ГЕРБ бяха подготвили почерпка за всички присъстващи, както и пакети със здравословна храна за децата.

Тази инициатива ще постави началото на продължителна подкрепа на група ученици, които веднъж седмично ще спортуват в залата на фитнес център „Сити” и в същото време ще могат да контактуват с останалите посетители там. Това ще допринесе за тяхната социална интеграция, споделиха мнението си организаторите.
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн