Маскирани пребиха жена и момче на сметище

STZAGORA.NET
На 10.03.т.г. около 11.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Раднево е получено съобщение за инцидент, възникнал на сметището на ТЕЦ “Марица-изток 2″, при който двама маскирани подгонили мъж, жена и две момчета – на 9 и 14 години, пребиваващи на сметището. Нападателите нанесли побой на 38-годишната жена и 14-годишното момче, и двамата от Шивачево, област Сливен, които получили телесни увреждания.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Раднево са установени и задържани за едно денонощие лицата Т.М., 24-годишен, и С.П., 25-годишен, и двамата от Хасково. Причините за инцидента са в процес на установяване.
*vvv

бутон за социални мрежи

6 коментари on “Маскирани пребиха жена и момче на сметище”

  • istinata wrote on 12 март, 2012, 14:11

    Истината: Крадците пуснати, а момчетата, дето съвестно са охранявали обекта, който им е поверен, са хвърлени с белезници в ареста.

  • az wrote on 12 март, 2012, 21:34

    Защо не уточнявате, че двамата маскирани са охранители в този ТЕЦ, а четирите лица (роми) навлезли в обекта да крадат. И как е възможно нарушителите да са пуснати, а момчетата, които са си вършили работата – в ареста? Как ще престанат кражбите, като крадците остават нанеказани? Това е върхът на несправедливостта. А вие, които пускате тези статии, бъдете по-точни и конкретни…

  • admin wrote on 12 март, 2012, 21:49

    Г-н Георгиев, няма как да бъдем по-конкретни в случая, тъй като имаме достъп единствено до официално оповестената информация. Но пък коментарната форма, която изполвате, е предвидена точно за това – да даде възможност на посетителите на сайта да си кажат думата и да дооформят с мненията си картината. Това е нормална процедура за едно истинско гражданско общество, в каквото, надяваме се, се превръщаме, макар и бавно.

  • az wrote on 12 март, 2012, 22:16

    Благодаря Ви за уточнението, но след като тази коментарната форма е предвидена да даде възможност на посетители да изказват своето мнение, защо една част от мнението ми е резната?

  • haskovo wrote on 12 март, 2012, 22:41

    Браво на охранителите от Хасково – свършили са перфектно работата си и са извикали те полицията, за да арестуват задържаните от тях роми крадци на метали в охранявания от тях обект, после полицаите арестуват охранителите, пък крадците са пуснати по живо, по здраво. Нека всеки сам да си направи извод за какво става въпрос.

  • admin wrote on 12 март, 2012, 22:43

    Защото не сме съгласни да ангажирате сайта с оценки, които не можем да защитим – нито Вие, а още по-малко пък ние. Що се отнася до фактите – пред тях и боговете мълчат.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн