В петък – публично обсъждане на проекта за Интегриран градски транспорт в Стара Загора

STZAGORA.NET
На 9 март (петък) от 14.00 часа в зала №2 на Община Стара Загора ще се проведе публично обсъждане на проекта за интегриран градски транспорт, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

То е във връзка с подготовка на проектно предложение по приоритетна ос 1: „Устойчиво и интегрирано градско развитие”, операция 1.5: „Системи за устойчив градски транспорт”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/1.5-03/2011 „Подкрепа за интегриран градски транспорт в петте големи града”, Бюджетна линия: BG161PO001/1.5-03/2011.

Основна цел на проекта е разработването на пакет документи, насочени към модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора.

Поканени за участие са всички заинтересовани страни – „Тролейбусни превози” ООД, „Автобусни превози” ООД, „ЧАР такси” ООД и други фирми, извършващи таксиметров превоз, както и членовете на Комисията по транспорт към ОбС Стара Загора.
-vvv

споделяне на връзка

1 коментар on “В петък – публично обсъждане на проекта за Интегриран градски транспорт в Стара Загора”

  • diva wrote on 7 март, 2012, 15:23

    Кога ще върнете движението на автобуси и тролеи по ул.” Христо Ботев”, нали беше временно движението по ул. Гурко? Движението вечер там е невъзможно, опашките също.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн