Фалшиви сигнали за бомби в две старозагорски училища

STZAGORA.NET
На 28 февруари около 07.30 ч. в Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено телефонно обаждане от детски глас за поставено взривно устройство в сградата на ПГСАГ «Лубор Байер» в Стара Загора. Извършена е щателна проверка, като съмнителни вещи или предмети не са открити. След като ръководството на учебното заведение е поело отговорност чрез подписване на нарочен протокол, учебните занятия са започнали с нормален ритъм.

Също на 28 февруари, но около 15.07 ч. следобед, във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на СОУ «Максим Горки», разположено на ул. «Сава Силов» № 69. Извършена е щателна проверка, като съмнителни вещи или предмети не са открити. След като ръководството на учебното заведение е поело отговорност чрез подписване на нарочен протокол, учебните занятия са продължили с нормален ритъм. Работата по случая продължава от служители на двете районни полицейски управления в Стара Загора.
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн