Баскетболният “Берое” домакинства на “Овъргаз Home Line”

www.beroebasket.com/STZAGORA.NET

Тази неделя, 26 февруари, от 17.30 часа баскетболният “Берое” приема “Овъргаз Home Line” в Общинска спортна зала “Стара Загора”, в най-завързания мач от поредния кръг на мъжката “А” група. Беройци спечелиха визитата си в София през есента срещу същия съперник под бурните овации на мощна група зелено–бели фенове. Заралии са непобедени от началото на шампионата и малко отбори в групата успяват да окажат съпротива, но настоящият противник е един от тях. При евентуална победа над “Овъргаз” старозагорци практически ще спечелят шампионата в “А” група 4 кръга преди края, с оглед класата на отборите, с които остава да играят до края.

Изпълнителния директор на клуба Васил Кифев сподели за предстоящия мач: “Не се готвим за мача като за финал и като цяло няма някакви драми или напрежение от това, че бихме спечелили първенството с евентуална победа в неделя. Отборът на “Овъргаз” е неудобен съперник и е съставен от изключително перспективни, млади състезатели, които натрупаха много игрови опит и самочувствие. За мен лично те и “Академик” Пловдив са най-близо като класа до нашия отбор. Затова предстоящите 2 кръга, в които ги срещаме, ще са ми безкрайно любопитни. Като цяло обаче смятам, че ако сме проявили колебания през есента, то през пролетния полусезон сме вдигнали летвата доста по-високо и няма от какво да се притесняваме. Така че, като сме тръгнали за лигата догодина, просто трябва да се докажем в тези мачове, като си ги вземем. В неделя очаквам пълна зала, добър и атрактивен баскетбол и много положителни емоции за феновете на “Берое”.
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн