Освободиха секретаря на Община Казанлък

STZAGORA.NET
Досегашният секретар на Община Казанлък Рада Гоцкова е освободена от поста си, съобщи кметът на общината Галина Стоянова и допълни, че от 2007 година в администрацията е занемарена работата по електронната община и програма “Архимед”.

Освободената Гоцкова е бивш кадър на партия ГЕРБ, която загуби доверието на съпартийците си в началото на тази година след настъпил сериозен разрив между нея и ръководството на партията. Като една от причините тогава се сочеше и това, че Гоцкова отказвала да изпълнява препоръките на ГЕРБ за назначаване на хора в общината. Дeпутатът от ГЕРБ от Казанлък Емил Караниколов заяви, че сваленото доверие от Гоцкова било сигнал за тогавашния кмет Стефан Дамянов, но той не взел отношение. Рада Гоцкова спечели поста след проведен конкурс преди близо две години и пое администрацията, след като сегашният кмет Галина Стоянова стана зам.-областен управител на Стара Загора.

На овакантеното място ще бъде назначен нов титуляр след провеждането на конкурс, обяви новият кмет на Казанлък и прикани хората с опит в администрацията и желание за работа да участват.

Деляна БОБЕВА
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн