Кметът Живко Тодоров покани Стела от Х-фактор за лице на кампания

STZAGORA.NET

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров покани Стела Петрова от Х-фактор да бъде лице на кампания на общината през следващата година.

Той посрещна изпълнителката заедно със заместниците си Йордан Николов и Янчо Калоянов и изрази задоволството си от представянето й по време на музикалното шоу. Кметът й благодари, че е представила Стара Загора в най-добрата светлина, като добави, че се надява тя да се включи и да подкрепя обществени кампании, които ще инициира общината през следващата година.

Живко Тодоров обяви намерението на общинското ръководство да организира през 2012 година среща на българи, изявени личности в професиите си, които живеят по света, и които биха допринесли с дейността, контактите или изявите си за популярността и доброто име на Стара Загора.


С много настроение талантливата изпълнителка направи малък концерт за служителите на общината. Тя изпълни на живо „Price Tag“ на Jessie J – песента, с която направи силен старт в музикалното шоу. Стела пожела на присъстващите здраве и любов през Новата година, да преодоляват всички трудности и препятствия с лекота, да реализират всяко свое желание. Те й отвърнаха с искрени аплодисменти и симпатия.

Стела Петрова, която стана популярна с участието си в музикалното шоу X Factor България, е възпитаничка на Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов” в Казанлък. В момента учи графика в един от най-добрите български университети – Великотърновския. Родена е на 22 декември 1989 г. в Стара Загора.
-

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн