Община Стара Загора обявява регионален конкурс за мото на екокампания

STZAGORA.NET
В навечерието на Коледа и Нова година Община Стара Загора обявява конкурс за мото на дългосрочна Eко кампания!

От нас е идеята за лого – цвят на липа в свежо зелено, а от вас – мотото, което ще бъде неразделна част от него. Този знак ще бъде поставян на всички печатни материали – брошури, календари, покани, картички, плакати, химикали и др., които Община Стара Загора издава. Те ще бъдат произведени единствено и само от рециклирани материали – хартия, пластмаса, дърво и др. Амбицията ни е през следващите месеци нашата зелена кампания да обхване структури на Общината, а примерът ни да бъде последван от други институции.

Първите подобни материали на Община Стара Загора и Общински съвет – Стара Загора вече са факт и ще бъдат показани пред обществеността и медиите в навечерието на Коледа. Да, те не са лъскави, снежно бели и гладки, но спасяват стотици дървета от унищожение.

Убедени сме, че това е една малка, но важна крачка – нека я извървим заедно!

Условия на конкурса:

Участници: Авторите да са свързани със Стара Загора – да са родени, да учат, работят или живеят в града на липите, за да е по-силна съпричастността им и защото Община Стара Загора иска да подкрепи своите таланти. Няма възрастови ограничения. Всеки участник трябва да посочи име, презиме и фамилия, актуален телефонен номер и e-mail за обратна връзка.

Краен срок за изпращане на предложенията: 29 февруари 2012 г. на адрес

e-mail:  konkurs@starazagora.bg

Изисквания: Предложението за мото трябва да е кратко, оригинално и на български език. Да не е използвано в други подобни кампании. Заедно с логото да изразява отношение към опазване на околната среда.

Всички предложения ще бъдат разгледани от специална комисия с председател кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров. Победителят ще бъде обявен пред обществеността и медиите.

Награди: Ще бъдат връчени една първа награда и две поощрителни.

/Забележка: Наградите не могат да бъдат заменяни за левовата им равностойност./

Бъдете оригинални, дръзки, нестандартни, защото Зеленото е начин на живот!

Участвайте – за една по-хубава, чиста и приветлива Стара Загора!

-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн