Коледно тържество на спортен клуб „Елит”

STZAGORA.NET

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров и заместникът му Йордан Николов поздравиха гимнастичките от Спортния клуб по художествена гимнастика „Елит” на организираното в залата на УСШ Коледно тържество.

Живко Тодоров поздрави присъстващите с настъпващите празници и пожела на малките грации да продължават с вдъхновение по поетия път, да постигат високи успехи. Талантливите деца на Стара Загора трябва да бъдат поощрявани, да се създават добри условия за развитието им, добави Йордан Николов.

Младите надежди на „Елит” демонстрираха дух и майсторство пред гостите в индивидуални и групови изпълнения на различни уреди. Голямата гордост на старши треньора Кремена Ангелова е Мирела Георгиева, национална състезателка в Ансамбъл- девойки, представила България на престижни турнири в Европа и на Европейското първенство в Минск-2011. Клуб „Елит” съществува от осем години, в него тренират над 50 деца, има занимания и за деца в детските градини. Голям успех и доказателство за развитието на клуба е създадения филиал в Казанлък.

На тържеството присъстваха директорът на СОУ „М. Горки” Мариана Пенчева, кметът на Мъглиж Господин Господинов, много приятели на клуба, родители и гости.
-

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн