Коледен благослов и Коледарски песни на четвъртото редовно заседание на Общинския съвет

STZAGORA.NET

Четвъртото редовно заседание на Общински съвет – Стара Загора започна с Коледен благослов на Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Галактион. Като поздрави кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, неговите заместници Йордан Николов, Иванка Христова и Янчо Калоянов, председателя на Общински съвет Емил Христов и общинските съветници, той припомни, че доверието, което са спечелили е заради високата оценка, която са получили, затова трябва да я оправдаят през следващите 4 години.

„Във всичките си дела, ръководете се от любовта към човека. Честито Рождество Христово и да е щастлива Новата 2012 година!”, пожела владиката.

Настроение и празничност на сесията внесе малкият концерт от традиционни коледарски песни на ученици от горните класове на ГПЧЕ „Ромен Ролан”, поднесени с много майсторство и артистичност. Те получиха поздравления и коледни подаръци лично от председателя на общинския съвет.

След проверка на кворума кметът Живко Тодоров направи мотивирано предложение за отмяна на две точки от дневния ред, което беше гласувано от съветниците. Заседанието започна работа по предварителния дневен ред с 44 точки, като по последната са предвидени две питания на общински съветници.
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн