Над 5000 се забавляваха с коледния концерт на финалистите от „ X-factor”

STZAGORA.NET

Рафи, Богомил и Александра донесоха коледното настроение в Парк-мола в Стара Загора. С този концерт Park Mall откри сезона на колeдните намаления. До минус 70% в магазините на първия старозагорски мол и специални коледни оферти ще радват клиентите по празниците.

Победителят в „X–factor” Рафи сподели, че работи усилено по създаване на първия си самостоятелен сингъл, като неговото желание е той да е готов за рождения му ден в края на януари. За следващата година Pафи пожела на гостите на Park Mall да вярват в себе си и да бъдат смели в мечтите си. Финалистите от предаването споделиха също, че ще има втори сезон на”X-factor”. Вече имало над 1000 нови кандидати.

Освен изобилие от празнични оферти, за клиентите на Park Mall има специална коледна програма с безплатни забавления за децата. Дядо Коледа и неговите помощници – джуджетата Работливко и Мързеливко, ще очакват малки и големи в своята приемна под елхата в централния форум на мола.

-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн