Министър Нона Караджова дарява обзавеждане за 13 хиляди лева на децата от дом „Теофано Попова”

STZAGORA.NET

Нона Караджова

За трета поредна година министър Нона Караджова ще посети Дома за деца, лишени от родителска грижа „Теофано Попова” в Стара Загора. Тя ще бъде гост на коледното тържество за децата.

Празникът е на 22 декември 2011 г., четвъртък, от 11:00 часа. Обзавеждане за спалните (секции, гардеробчета и нощни шкафчета) и общите помещения, които се обитават от 41 деца в дома, е дарението, което министър Караджова ще направи тази година. Средствата в размер на 13 хиляди лева са освободени чрез икономии от бюджетните разходи на министерството. Всички деца от дома ще получат и индивидуални коледни подаръци, закупени със събрани доброволно лични средства от служителите на МОСВ.

В рамките на посещението си в града министър Нона Караджова ще проведе работна среща за обсъждане на дейността на дървопреработвателното предприятие „Габровница” АД, с. Горно Сахране, община Павел баня, и въздействията й върху околната среда в региона. Срещата е по покана на и.д. областен управител на област Стара Загора Димитър Драчев. Тя ще се състои от 13:30 часа в залата на Областната администрация. Ще участват депутати от региона, кметовете на общините Стара Загора и Павел баня и на селата Горно и Долно Сахране, ръководството на дружеството, както и представители на инициативен комитет от гражданско сдружение „Чиста Розова долина”.

Брифингът за журналисти е в 14:30 часа, веднага след срещата, в залата на Областна администрация – Стара Загора.
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн