Наша чиателка: Благодаря на д-р Шишманов!

STZAGORA.NET
Здравейте! Бих желала да споделя с всички следното:

През месец ноември рязко се влоши здравословното състояние на майка ми. Тя е от друго населено място. Препоръчаха ни да продължим лечението в по-голям град, с повече специалисти, като дадоха и лист за хоспитализация за ***. Но докторът, при когото бяхме изпратени, отказа да я приеме.

Със сълзи в очите се молих в няколко отделения в болницата да я приемат, но навсякъде ми отказваха, независимо че се прибавиха и неврологични симптоми, даже на едното място докторът подвикваше след нас. Притеснена, някъде забравих листа за хоспитализация. Отчаяна виждах как майка гасне пред очите ми и по съвет на моята лична лекарка се обърнах за помощ към д-р Димитър Шишманов – лекар в ИКО-Ст. Загора. Няколко пъти той идва на домашни визити и ми съдейства за хоспитализацията в болницата. Там бяха установени и другите усложнения, настъпили в резултат на забавеното лечение.

Искам да благодаря на д-р Шишманов за грижите и съдействието, за това, че цени всеки един човешки живот независимо от възрастта и освен професионалния си дълг той прояви и човешка топлота. Цялото семейство му пожелаваме през новата година да е здрав, много лични и професионални успехи в благородната професия.

Й. Петрова
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн