Община Стара Загора с номинация за “Зелена община”

STZAGORA.NET
Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров е поканен на церемонията по връчването на наградите на победителите от конкурса „Зелена Община”.

Община Стара Загора е номинирана в категорията „Проект за благоустройство на градската зелена система“ на конкурса „Зелена Община” Награди 2011, съобщиха организаторите от Фондация “Зелена община”.

Награди ще бъдат връчени в четири основни категории, както и две специални награди. Основните категории са за проект и реализиран проект за благоустройство на градската зелена система, за изграждане на зелени спортни съоръжения, за фонтани и водни ефекти.

Специалната награда за „Устойчиво развитие на градската зелена система” ще бъде връчена лично от Н. Пр. посланика на САЩ в България Джеймс Уорлик на официална церемония, която ще се проведе на 12 декември 2011 г. от 11.00 часа в „Кемпински хотел Зографски” в София.

Конкурсът за наградите „Зелена община” се организира от Фондация “Зелена община” за шести път. Целта на инициативата е да промотира и възпитава добрите практики в развитието на зелените системи на българските общини – благоустрояването и поддържането на паркове, градини, обществени, спортни тревни терени и детски площадки.
-

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн